Oriëntaals buffet

Buffet Klein Azië

Warme gerechten

  • Vegetarische nasi met kokos, wortel, prei en ui.
  • Kipfilet gemarineerd in stroop, chili en limoen.

Koude gerechten

  • Komkommersalade in zoet zuur
  • Tomatensalade met rode ui en verse koriander dressing

  • Satésaus met verse pinda’s
  • Kroepoek

Dit buffet kost € 12,50 per persoon vanaf 20 personen.

Geleverd in au bain marie met brandertjes, borden en bestek.

Buffet Azië

Warme gerechten

  • Kipfilet met citroengras, koriander en gember.
  • Rendang, rundvleesgerecht met kokos.
  • Oriëntaals stoofpot met diverse seizoensgroenten.
  • Geurige basmatirijst


Koude gerechten

  • Chinese koolsalade met een dressing van rijstazijn en gembersiroop.
  • Thaise noede salade met gewokte garnaaltjes en rivierkreeftjes.
  • Frisse groenesalade met wortel en een limoen vinaigrette.



Bijgerecht

  • Saté saus met verse pinda’s
  • Raita, Indiase yoghurt komkommersalade met verse koriander.
  • Naanbrood
  • Kroepoek

Dit buffet kost € 19,50 per persoon vanaf 20 personen.

Geleverd in au bain marie met brandertjes, borden en bestek.


Buffet Midden Azië

  • Rendang, Indonesisch rundvleesgerecht met kokos
  • Lamscurry met seizoensgroenten mild of pittig.
  • Pangasifilet  in een verrassende prei limoensaus
  • Geurige basmati rijst

Koude gerechten

  • Chinese koolsalade met dressing van rijstazijn en gembersiroop.
  • Thaise noedelsalade met garnaaltjes en rivierkreeftjes.
  • Groene salade met wortel en een frisse citroendressisng.
  • Licht pittige curry krieltjes met amandel en verse koriander.

Bijgerechten

  • Licht pittige komkommer in zoetzuur.
  • Saté saus met verse pinda’s
  • Raita, Indiase yoghurt komkommersalade met verse koriander.
  • Naanbrood
  • Kroepoek

Dit buffet kost € 24,50 per persoon vanaf 20 personen.

Geleverd in au bain marie met brandertjes, borden en bestek.