Nieuw! Bierbrouwen

Bier smaakt nooit meer hetzelfde na een workshop bierbrouwen bij Ottoman Catering & Kookstudio. Tijdens een zes uur durende workshop bierbrouwen doorloopt u het hele proces van malen, verwarmen, filteren, koken en afkoelen tot aan de vergisting. Ruik, proef en beleef hoe het bierbrouw proces in zijn werk gaat door uw eigen ambachtelijke bier te bereiden.

Een witbier, een herfstbok of een smakelijke pils. Het bier kan gebrouwen worden zelfs naar uw eigen smaak of wensen. Veel is mogelijk, wij helpen u graag met de keuze uit 40 bierstijlen die u met uw vrienden, familie of collega’s kunt brouwen.Al na 6 week is het tijd om te bottelen, u komt nog een keer terug om de flesjes te vullen die u na afloop mee huiswaarts neemt. U kunt dan thuis genieten van uw ambachtelijk gebrouwen bier of tijdens een feestje uw gasten hiermee verassen.

Deelname aan de bierbrouw workshop is mogelijk vanaf 4 tot maximaal 8 personen. De prijs bedraagt € 35,00 per persoon inclusief het bottelen en BTW. Eventueel kunnen wij tegen een geringe meerwaarde het bier voor u bottelen waarbij u het alleen maar hoeft af te halen.

Tussen de bedrijven door is er gelegenheid tot het proeven van diverse ambachtelijk gebrouwen bieren en smakelijke huisgemaakte borreltapas.

De workshop bierbrouwen kan geboekt worden vanaf februari 2012.

De data van de workshops zijn in overleg. Voor meer informatie stuurt u ons een mail naar info@ottoman.nl