Mediterraans buffet


Buffet Mediterrané Small.


Warme gerechten

  • Piri Piri gekruid kipfilet met rode ui, grof zeezout en gerookte knoflook.
  • Aardappel gratin met verse bieslook en 3 kazen.
  • Pasta met een pesto roomsaus en verse basilicum.




Koude gerechten

  • Italiaanse salade van diverse slasoorten, zoete tomaatjes, mozzarella, rode ui en een oregano vinaigrette
  • Tzaziki van romige yoghurt, frisse komkommer, knoflook en verse munt.
  • Aangemaakte olijven en zongedroogde tomaten.

Dit buffet kost € 13,50 per persoon vanaf 20 personen.

Geleverd in au bain marie met brandertjes, borden en bestek.


Buffet Mediterrané Medium


Warme gerechten

  • Rundergehaktballetjes in een romige tomatensaus.
  • Piri Piri gekruid kipfilet met rode ui, grof zeezout en gerookte knoflook.
  • Aardappel gratin met 3 kazen en verse bieslook .
  • Pasta met pesto roomsaus en verse basilicum.




Koude gerechten

  • Krieltjessalade  met gerookte zalm, geblancheerde worteltjes, rode ui met een  huisgemaakte cocktail whisky saus
  • Italiaanse salade met mozzarella, basilicum en een oregano vinaigrette.
  • Tzaziki van romige yoghurt, frisse komkommer, vleugje knoflook en verse munt.
  • Olijven, zongedroogde tomaten in een huisgemaakte dressing met verse Italiaanse kruiden.
  • Venkelsalade met fetakaas, sappige peer, rood pepertje en honing/balsamico dressing.


Dit buffet kost € 18,50 per persoon vanaf 20 personen.

Geleverd in au bain marie met brandertjes, borden en bestek.



Buffet Mediterrané Grande


Warme gerechten

  • Lamsgehaktballetjes in romige tomatensaus met oregano.
  • Piri Piri gekruid kipfilet met rode ui, grof zeezout en gerookte knoflook.
  • Runderstoofpot met paprika, wortel en cocktail uitjes.
  • Aardappel Gratin met verse bieslook en 3 kazen.
  • Pasta met pesto roomsaus en verse basilicum.

Koude gerechten

  • Salade van gerookte zalm, krieltjes, ei, verse dille, geblancheerde worteltjes en rode ui met huisgemaakte cocktail whiskysaus
  • Huisgemaakte tomatenpesto
  • Italiaanse salade van diverse slasoorten, zoete tomaatjes, mozzarella, rode ui en een dressing van olijfolie, balsamico en oregano.
  • Tzaziki van romige yoghurt, frisse komkommer, vleugje knoflook en munt.
  • Olijven, zongedroogde tomaten in een huisgemaakte dressing met verse Italiaanse kruiden.
  • Venkelsalade met fetakaas, sappige peer, rood pepertje en honingdressing.
  • Salade van rucola, appel, knolselderij, gewokte rivierkreeftjes en een dille vinaigrette.

Dit buffet kost € 24,50 per persoon vanaf 20 personen.

Geleverd in au bain marie met brandertjes, borden en bestek.